Airconditioning service Bussum

airco-navullen-meten-onderhoud HR Car Improvement is gespecialiseerd in airconditioning service en airco reparatie voor uw auto. Wij vullen uw systeem op afspraak, zowel voor bedrijven als particulieren.

Uiteraard zijn wij in het bezit van modernste vul- en meetapparatuur, onze ervaring zorgt ervoor dat we deze apparatuur net even slimmer kunnen uitlezen waardoor onderhoud minder vaak nodig is. Bij niet regelmatig bijvullen bestaat de kans dat de druk in uw systeem te laag wordt waardoor de het systeem niet naar behoren werkt.
Door regelmatige controle zal dus de levensduur van het gehele systeem verlengd worden. Bovendien zal u niet voor de vervelende verassing komen te staan op het moment dat u het nodig heeft. Deze controle kunt u natuurlijk combineren met een onderhouds beurt en/of apk keuring.

Een goed werkende systeem in uw auto is wel zo aangenaam, het verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. HR Car Improvement helpt u snel en voordelig weer op weg.